STOP AUTÓKOZMETIKA ÉS KÉZIMOSÓ közel a 9. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 21. kerület határán lévő műhelyünkhöz

Barátságos környezetben várjuk Kedves vendégeinket!

Szolgáltatásaink:

    • WAXOLÁS
    • POLIROZÁS
    • LÁMPA POLIROZÁS

clavamox ladyera

  • BŐRÁPOLÁS
  • KÁRPITTÍSZTITÁS
  • Külső-Belső takarítás
  • Flották kiszolgálása kedvezménnyel!

SZOLGÁLTATÁSAINK

AUTÓKOZMETIKA: WAXOLÁS

A Budapest, Dél-pesti részén, közel a 19. kerület (Kispest), 18. kerület (Pestszentlőrinc), 21. kerület, (Csepel) és a 9. kerület (Ferencváros) határán lévő Stop autókozmetika műhelyünkben a waxolást a következő folyamatban végezzük el: az autó, külső mosása után eltávolítjuk a fagyantát, a kátrány- és aszfalt felverődéseket, majd a gépjármű fényezését autókozmetikai plagiarism checker free for students agyag-gyurmával tisztítjuk meg a ráégett szennyeződésektől. Excenteres géppel egy finom szemcseszerkezetű védőviaszt viszünk fel a felületre, amit 2 perc elteltével egy mikro szálas kendővel fényesre törlünk, majd szilikon mentes anyaggal kenjük le a külső műanyagfelületeket.

AUTÓKOZMETIKA: KÁRPITTÍSZTITÁS

A gépjármű belsejét szárazon kiporszívózzuk majd sűrített levegővel a kárpitot kifújjuk, hogy a sínekből, résekből minden por kijöjjön. Majd újabb száraz porszívózást követően következik a vegyszeres kárpittisztítás, amely kizárólag speciális, környezetre nem ártalmas, autókozmetikai kárpittisztító anyaggal történik. A tisztítás után az autó szárítása, és a műanyag elemek szilikon mentes, fényes vagy matt (igény szerint) ápolása következik. Végső folyamat, az ablaküvegek foltmentes tisztítása.

AUTÓKOZMETIKA: BŐRÁPOLÁS

A bőrfelületek száraz porszívózása után sűrített levegővel kifújjuk a réseket, hajlatokat, majd újabb száraz porszívózás után speciális autókozmetikai bőrtisztítóval megtisztítjuk a felületeket és folyamatosan sűrített levegővel szárítjuk. Ezután bőrápolóval kezeljük a megtisztított felületeket, majd száradás után egy mikro szálas kendővel felültöröljük.

AUTÓKOZMETIKA: LÁMPA POLIROZÁS

A műanyag fényszórók polírozása előtt a fényszóróról eltávolításra kerül a károsodott réteg, ezt többlépéses gépi csiszolással lehet elérni. A csiszolást követően, fényszóró polírozására kerül a sor amit legalább 3 lépésben végzünk el, megközelítve az újszerű állapotot. Utolsó lépésként nano viaszréteg kerül a lámpatestre, mely védi a fényszóró felületét, és hosszabb ideig újszerű állapotban maradhat a kezelt felület.

AUTÓKOZMETIKA: POLIROZÁS

Alapos, samponos mosás után a gépjármű külső felületéről eltávolítjuk a fagyantát és a kátrány- és aszfalt felverődéseket. Ezután a gépjármű fényezését autókozmetikai agyag-gyurmával alaposan áttisztítjuk meg a rátapadt szennyeződésektől. Ezt követően megfelelő szemcseszerkezetű pasztával történik a fényezés polírozása. Ezt követően egy how to write a good thesis statement on elderly driver finomabb szemcseszerkezetű pasztával folytatódik a munkafolyamat, és szükség esetén egy harmadik fázisban egy még finomabbal fejeződik be a külső felület polírozása. Ezután egy kemény viaszpasztával kezeljük és védjük le a lakkfelületet, majd szilikon mentes anyaggal kenjük le a külső műanyagfelületeket. Végső folyamat, az ablaküvegek foltmentes tisztítása.

STOP AUTÓKOZMETIKA ÉS KÉZIMOSÓ

Attild Kft.

Cím: 1238 (a 23. kerület és a 20. kerület határán) Budapest, Helsinki út 136. (Hold utcáról van a bejárat!)

Bejelentkezés: +36 70 2263666

Online

Nyitva tartás:

H-P: 8-17-ig

Szo: 9-16-ig